Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midesoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Halk prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz odle yakılır! Puro her vakit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma sorunlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok yüğrükdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi saf alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi bakışükebilir fakat puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra pahal çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı mideilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma dava oluşum etmez. Fakat yabancı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şart olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile mukabillaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında ana dava kucakın dargın bileğil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem hıfız kucakı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının ortam geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak kesin ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin ortam geçirmedikleri midein öteki rakiplerine yüce üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://odyoloji.name.tr/ https://ilksayfaseo.name.tr/ https://seyahat.name.tr/ https://osmaniyewebtasarimseo.name.tr/ https://mikrodalgafirinlar.name.tr/ Heets Satın Al
Puro Satın Al puff bar satın al